Vi tror på mennesker

Hos RessourceDetektiven tror vi på mennesker, og at de kan udvikle sig.

Netop det, at vi tror på den enkelte og den enkeltes ressourcer, er helt afgørende i vores arbejde. Den, der føler sig set og hørt, finder også grundlaget for at tro på sig selv og derved finde styrken til at udvikle sig, at trives og gøre det endnu bedre.

Vores mål er at hjælpe mennesker med at få det bedste ud af de vilkår, som han eller hun har fået i denne verden og dermed blive den bedste udgave af sig selv.

Med vores anerkendende og styrkebaserede tilgang har vi skabt RessourceDetektivens vifte af redskaber. De kan anvendes i utallige situationer, og til uanset set hvem vi står over for. Vi er tolken, der oversætter livet og gør det komplicerede enkelt. Vi er vejviseren, der hjælper med at udpege en retning, der styrker mennesker til at få det bedste ud af livet.

Vi skaber de bedste betingelser for menneskelig udvikling og trivsel, livsglæde og kommunikation.

CSR certificering ved Tønder Kommune

Vi har opnået Tønder Kommunes CSR certificering i 2018. Certificeringen får man, når man som vi, er med til at løfte et socialt ansvar, hvilket vi gør ved at have ansat 2 medarbejdere i fleksjob samt en mere undervejs.

Vi er en HR-virksomhed med afsæt i, at vi tror på menneskers ressourcer og potentialer, og derigennem er med til at skabe trivsel, glæde, meningsfuldhed, motivation og engagement. For os er det vigtigt, at det ikke bare er noget, vi underviser i, det er også vigtigt, at vi selv udlever det hver eneste dag.

Medarbejderne, der er ansat i fleksjobbene, fortæller, at det har en stor betydning for dem, at der er brug for én. De oplever en stor følelse af værdi og ligeværdighed.

For en virksomhed med vores størrelse er det en winwin situation. Vi får løst forskellige mindre arbejdsopgaver af stor betydning af kompetente og dygtige medarbejdere, som på grund af deres sårbare situation “bare” har brug for lidt længere tid til at løse opgaven. Samtidig er vi med til at skabe en arbejdsplads med stor fokus på netop trivsel, glæde, meningsfuldhed, motivation og engagement.