Vi tilbyder coaching af ledere, hvor vi sammen vil afdække dine personlige styrker, og du vil få indblik og vejledning i, hvordan du kan bruge dine styrker positivt og konstruktivt, så du kan navigere som leder i tidens energi

Du får:

  • Kontakt med dit selvværd
  • Afdækket dine personlige styrker
  • Modet til at stole på din egen intuition – Og indsigterne til at bruge det i ledersammenhænge

Vi skræddersyr forløbet, så det passer til dig

Kontakt Hanne og hør mere.

Vi tilbyder ledelsescoaching med afsæt i den anerkendende og styrkebaserede tilgang, som hjælper dig som leder til at fokusere på de sider, der handler om modet til at se det usikre og ukendte i øjnene, at lytte til og især stole på din intuition, og at værdsætte dine egne og medarbejdernes forsøg på at gøre det bedste.

I fællesskab afdækker vi dine personlige styrker, som afspejler sig i din personlighed, og du får indblik og vejledning i, hvordan du kan bruge dem så positivt og konstruktivt som muligt. Du kommer i kontakt med din ægthed og autenticitet, så du som ledelse tør stå ved dig selv, også selv om det er usikkert, og at du tror på dig selv med kontakt til dit selvværd, og du derigennem tror på mennesker i det hele taget.

Vi flytter fokus fra, hvad du tænker, til hvad du i dit indre ser og oplever, og det skaber helt nye veje til at arbejde med ledelse på.

Vi arbejder med opklarende spørgsmål, RessourceDetektivens Styrkekort, visualisering og jeg stiller min store styrke intuitionen til rådighed og fortæller ud fra den, hvad jeg ser og oplever omkring din ledelse.

Jesper Kiholm, funktionsleder, Skattestyrelsen

Mit udbytte hos Hanne har været, at jeg blevet mere sikker på min egen ledelsesstil, hvilket jeg gør brug af hver dag, men også at have fået øjnene op undervejs for ting, forhold, emner, faldgruber og lavthængende frugter, som jeg måske ikke selv var faldet over. At der også har været tid til mere filosofiske snakke samt tid til at grine var kun med at gøre samtalerne endnu mere givende.

Juvivas podcast

Lyt med, når Hanne gæster Juvivas podcast, og fortæller om hvad en Ressourcedetektiv er, og hvordan vores værktøjer kan bruges.