Med afsæt i den anerkendende og styrkebaserede tilgang tilbyder vi kurser skræddersyet til jeres virksomhed eller institution. Vi ønsker at give jer redskaberne til selvudvikling, som skaber trivsel og giver vækst i jeres hverdag.

I får:

  • Kort intro til den anerkendende og styrkebaserede tilgang
  • Styrkelse af jeres intuition
  • Stimulering af jeres selvværd
  • Bevidstgørelse af jeres egne styrker

Vi skræddersyr kurset, så det passer til jer og jeres institution eller virksomhed. Du kan også finde inspiration blandt vores foredrag, som alle kan omdannes til kurser. Læs mere om foredragene her.

Vi tilbyder kurser i vores egne lokaler, og vi kommer også gerne ud til virksomheden eller institutionen efter ønske. Vi kommer i hele Danmark, Grønland og syd for grænsen.

Kontakt Hanne Aalling Risager på 3052 9333 eller hanne@ressourcedetektiven.dk og hør nærmere.

Positiv psykologi og empowerment

Hos RessourceDetektiven er det blevet en hjertesag for os at arbejde med en kombination af den anerkendende og styrkebaserede tilgang, også kaldet positiv psykologi og empowerment. Vi har gennem årene udviklet vores helt eget koncept samt tilhørende redskaber og bøger, der er bygget på menneskesynet om, at der er ressourcer, styrker og værdier i alle mennesker, samt at alle er lige værdige. Alle vores kurser er baseret på konceptet, der er udviklet og gennemprøvet over flere år.

Vi ved på baggrund af vores erfaringer, at det, vi formidler, virker.

Den anerkendende tilgang

På alle kurser giver vi en kort introduktion til den anerkendende tilgang, hvor det handler om at forstå, at der er en (k)ærlig intention bag enhver handling, adfærd og kommunikation, uanset hvor uhensigtsmæssig adfærden eller kommunikationen opleves. Opgaven bliver at sætte sig i den andens sted, få afkodet budskabet bag adfærden og dermed intentionen.

Den styrkebaserede tilgang

Kurserne introducerer også den styrkebaserede tilgang. Begreberne fra styrkerne lægger fundamentet for en anerkendende kommunikation. Her ligger det, der får en til at mestre livet – potentialet til udvikling og vækst. Styrkerne, som alle er født ind i livet med, giver følelsen af at være kompetent, de giver overskud og energi, samt giver følelsen af at være kraftfuld også i de svære situationer.

Styrkelse af intuitionen

Alle kurser er baseret på at styrke intuitionen, at man gennem bevidstgørelse af egne styrker får stimuleret sit selvværd, og hvor man gennem den anerkendende tilgang får styrket sin kommunikation og sit samspil med andre, så det bliver meningsfuldt.

Kurserne henvendes til både ledere og medarbejdere.

En kursusdag for plejefamilier med overskriften:
”Når børn blomstrer”

En meget inspirerende dag, med fokus på styrker og ressourcer. TAK FOR DET.

TAK for at blive mindet om hvor enkelt det kan være, at rette fokus på det der virker.
TAK for jeres engagement.
TAK for en dag, hvor alle går hjem med værktøjer, de kan bruge.

Jeg har allerede fået flere tilbagemeldinger med meget positive responser.

RessourceDetektiven vil altid få vores varmeste anbefalinger.

Diana Damgaard Ørnfelt

Familieplejekonsulent og Koordinator / Hedensted Kommune