På kurserne arbejder vi med oplæg og øvelser, og I vil få en større indsigt i og et bedre samspil med hinanden, der vil hjælpe jer med at åbne op for den viden og erfaring, som allerede er til stede i hver enkelt af jer. Vores institutionsforløb skræddersys, så det passer til lige netop jer, og der tages afsæt i konkrete situationer fra jeres hverdag.

I får:

  • Større indsigt i hinanden – med udvikling af medfølelse og lysten til at arbejde til følge
  • Bedre samspil – med klare og tydelige budskaber og evnen til at lytte
  • Oplevelse af styrken i at være individuel i et fællesskab
  • Et fælles sprog at kommunikere og samarbejde ud fra

Vi skræddersyr forløbet, så det passer til lige netop jeres institution eller virksomhed.

Kontakt Hanne Aalling Risager på 3052 9333 eller hanne@ressourcedetektiven.dk og hør nærmere.

Forløb, der er guld værd

En virksomheds eller en institutions vigtigste fundament er, at medarbejderne trives, er glade og mestrer meningsfuld kommunikation indbyrdes, og dermed har en positiv indgang og opfattelse af de mennesker, de er i kontakt med.

Kurser for den samlede personalegruppe i en virksomhed eller en institution er derfor guld værd. Det er vores erfaring, at medarbejdere og ledere oplever det som en fantastisk proces at lytte, tale og reflektere i fællesskab.

Personlig vækst giver grobund for udvikling

Det er i det fælles møde, at virksomhedens og institutionens fundamentale værdigrundlag afspejles, inspireres, udforskes, udfordres og udvikles. Gennem personlig vækst, fælles inspiration og vidensdeling skabes der grobund for personlig faglig udvikling.

Med en målrettet indsats tager alle vores kurser afsæt i den anerkendende og styrkebaserede tilgang – også kaldet positiv psykologi og empowerment.

Lise Fredslund, Leder, Askov-Malt SFO

Hannes nærvær og kompetencer gør, at vi alle kan følge med. Hanne er eminent til at høre, hvad der bliver sagt mellem linjerne, og på den måde skaber hun det rigtige forløb. Hanne formår at se tingene fra alle vinkler, så vi får øjnene op for præcis det, vi har brug for, hvilket hænger ved efterfølgende.