Jeg kontaktede Ressourcedetektiven fordi der blandt andet var tale om personale problematikker. Jeg blev lånt ud til stedet, for at løfte opgaven. Hanne var sat på som konsulent.

Jeg mødte Hanne første gang tilbage i 2005/2007. Vi klikkede med det samme. Jeg havde et ønske om at indgå i årsprojekter sammen med Hanne. I samspil med hinanden, skræddersyede vi simpelthen de projekter, vi mente der skulle til, for at komme problematikkerne til livs.

Blandt andet:

  • Anerkendelse i Praksis, samt kommunikation og adfærd.
  • Mange taler om anerkendelse i deres dagligdag, men hvordan formår vi at få det integreret i os alle sammen, så det ikke længere bare er noget vi siger, men også noget vi gør, – selv når vi er pressede.

Jeg ønskede at bruge Hanne i forbindelse med alle vores afdelingsledere, samt medarbejdere, så vi alle havde et fælles startskud.

Jeg har ligeledes brugt Hanne til Ledelsessupervision og gør det stadig, på baggrund af kendskab til Hanne, samt den kvalitet der ligger bag hendes arbejde, samt det der kommer ud af det.
Hanne er suveræn god til at komme med brugbare redskaber, der virker på alle planer.

Ressourcedetektiven / Hanne, hjalp mig ved at vi blandt andet samlede afdelingslederne og derigennem fik et fælles sprog, tilegnet den virkelighed vi har. Noget jeg var specielt glad for, var Hannes tilgang, nærvær samt smittende humor der går rent ind og rammer samtlige medarbejdere, det være sig faglærte, ufaglærte samt højere uddannede. Hanne kommer med brugbare løsninger. Jeg kunne specielt godt lide at Hanne kommer med brugbare løsninger, der giver noget for alle parter. Hannes redskaber er lige til at gå til, de er brugbare og er med til at ændre kurs. Jeg anbefaler Ressourcedetektiven til andre da, oplevelserne med Hanne er yderst Professionel.

  • Der bliver taget hånd om det ønskede gennem de processer der opstår.
  • Alt bliver skabt gennem dialog, efter ønsket til virkeligheden.
  • Hanne er med til at skabe forandringer der virker, som sænker sig i alle.